Midden in Den Haag centrum ligt About Flowers en Kimmik heeft hier een fris, flexibel en rustig interieur voor ontworpen waardoor alle aandacht naar de bloemen gaat.

Alle elementen dragen daar aan bij. De witte blokken hebben wielen, waardoor je ze makkelijk verplaatst. Zo is de ruimte iedere keer anders en is er altijd plek voor een mooi nieuw boeket of vaas. Ook de verlichting is nu volledig flexibel. De lampen kun je overal op de rail klikken en extra spots toevoegen. Zo krijgt iedere indeling de beste verlichting.

De wandkasten zijn stoer en rank tegelijk. Het hout brengt warmte in het interieur en het staal houdt het modern. Niet te pompeus zodat het geheel mooi transparant blijft.

De witte wand zorgt voor licht in de lange pijpenla. De donkergrijze wand laat de bloemen optimaal uitkomen. En dan is er nog de stenen wand in de uitbouw achter de werktafel, die waanzinnig mooi is!

Door de kassa in de nis te plaatsen is er meer overzicht in de rest van de winkel en zien de bloemkunstenaars klanten binnenkomen tijdens het schikken. En klanten zijn er, het is super druk!

 

 

 

[foogallery id=”2508″]