Interieurontwerp lounge-food Student Hotel The Hague
Interieurontwerp lounge Student Hotel The Hague
Interieurontwerp vergaderzaal Student Hotel The Hague

Interieurontwerp van een werk en ontmoetingsplek

The student hotel The Hague heeft in samenwerking met Staedion en de WOM een oud winkelcentrum gerenoveerd tot een nieuwe werk en ontmoetingsplek. De WOM (Wijk Ontwikkelingsmaatschappij) is een samenwerkingsverband dat werd opgericht door de Gemeente Den Haag om de leefbaarheid in het Oude Centrum en de Stationsbuurt via het aanwezige vastgoed te verbeteren. Binnen die herbestemming hoort een hele gave ontmoetingsplek.

Herbestemming van de Bazaar

Staedion en WOM gingen op zoek naar een binnenhuisarchitect en klopten aan bij Kimmik voor de facelift van een oud en vervallen winkelcentrum. De oude Bazaar moest worden om gebouwd voor een totaal andere functie. De Bazaar moet een hub worden om samen te ontmoeten, studeren, werken en spelen. Wil je vervolgens ook een echte hotspot worden dan moet alles kloppen, daarom moest er een volledig nieuwe indeling en inrichting ontworpen worden.

Een nieuwe ruimte met een nieuwe indeling

Het bestaande pand was vervallen en vooral hokkerig. Door alles open te breken, glazen harmonicapuien te plaatsen en een strakke vloer te gieten, heeft de ruimte een ware metamorfose ondergaan. Er was ruimte voor een grote binnentuin met daaromheen vergaderzalen en een restaurant.

Een hotspot voor travelers, locals en studenten

De reacties zijn laaiend enthousiast. De Bazaar is een nieuwe hotspot in Den Haag. Travelers, locals en studenten komen er samen, en er heerst een ongedwongen sfeer. Nieuwsgierig? Iedereen is welkom voor een hapje, drankje, even werken of gewoon even een boek te lezen.