Global VAT Compliance werd in 2010 opgericht en opereert vanuit een frontoffice in Den Haag in Nederland.  GVC heeft een backoffice in de Filippijnen en heeft meer dan 90 professionals met 20 verschillende nationaliteiten in dienst. GVC is hard gegroeid en dus ging GVC op zoek naar een interieurontwerper voor een hun nieuwe kantoor.

Interieurontwerp kantoor Forepark Den Haag

De samenwerking met Kimmik begon met een zoektocht naar de meest geschikte ruimte en locatie: die werd gevonden op het Forepark in Den Haag.
Kimmik nam vervolgens indelingsontwerp, de bouwbegeleiding en de inrichting en styling voor haar rekening. De vraag was helder: gebruik onze de kleuren uit onze brand identity, maar dan wel op een zachte en chique manier. Geef onze medewerkers en gasten bijzondere plekken om te ontmoeten, overleggen en te presenteren.

Scrum ruimte, ongestoord bellen en town hall meetings

Dit kantoor mag zich met recht een moderne HQ noemen. GVC heeft meerdere multifunctionele werkvertrekken: de green room, de orange room en de purple room. In de scrum ruimte komen alle disciplines, maar ook alle kleuren bij elkaar. Voor wie rustig internationaal wil bellen kan kiezen tussen zeer comfortabele  telefooncellen. Het restaurant is ook de perfecte plek voor town hall meetings.

Ontwerp van de tweede vleugel

Het resultaat werd met veel tevredenheid in gebruik genomen. Ondertussen groeide GVC verder door en vroeg dus aan Kimmik om ook het interieur van de tweede vleugel te ontwerpen. In dezelfde stijl!

Kenmerken

Kantoorinrichting
Vleugel 1 en town hall: 400m2
Vleugel 2: 200m2
Indelingsontwerp
Begeleiding verbouwing
Inrichting en styling