Een geweldig appartement aan het Willem Witsenplein, op de vijfde verdieping van het gebouw waar de Octrooiraad ooit was gehuisvest. Het voormalige kantoorpand in het Benoordenhout werd met aandacht gerestaureerd en getransformeerd naar een comfortabel wooncomplex. Aan Kimmik de opdracht om een high end inrichting te realiseren; van indeling, styling tot turn key oplevering.

Appartement met open keuken

Na de casco oplevering moest dit appartement ingericht worden tot een comfortabele en open leefomgeving. Op de 5e verdieping wil je ruimte en licht ervaren, zeker als je een plafondhoogte van ruim drie meter hebt. De plattegrond heeft zoveel mogelijk zichtlijnen, aaneengesloten leefruimtes en met name de keuken is zo open mogelijk ingedeeld.

Een modern interieur met klassieke elementen

Je kunt traditionele kasten, bedden, nachtkastjes, panelen en schilderijen ook in een traditionele omgeving plaatsen, of in een minimalistische omgeving. De opdrachtgever durft klassieke en uitgesproken hedendaagse stijlen te laten samenvloeien, en dat levert spectaculaire beelden op.

De interieurstyling van het appartement

In de styling hebben we geëxperimenteerd met de tijd; antieke objecten in een moderne omgeving. Oude en nieuwe materialen. Waarom werkt het zo goed? Door de warme sfeer! De uitgesproken maar goed matchende kleurstellingen vormen een heel prettig decor voor alle oude en nieuwe elementen in dit interieur.

High end inrichting en afwerking

De maatwerkmeubelen, de textiele muurbekleding en speciale taatsdeuren, dit appartement is wat je noemt -high end- ingericht.
It’s all in the details. Alle afdekplaatjes, scharnieren en binnenkanten van de lampen zijn gespoten in bijpassende kleuren. Een verborgen staalconstructie om het keukenblad zwevend te maken.