Het Nieuwe Werken is een verzamelnaam voor de verschillende nieuwe manieren om te werken. Ontstaan door de nieuwe mogelijkheden die de informatie- en communicatietechnologie ons bieden. We zijn niet meer plaats- en tijdgebonden en kunnen op allerlei plekken werken. Thuis, op kantoor of op de locatie van een klant of leverancier.

Het Nieuwe Werken werkt

Het nieuwe werken werkt. Werknemers krijgen méér vrijheid en verantwoordelijkheid, maar daardoor vergroot ook hun werkplezier en output.

Het nieuwe kantoor

Kantoren krijgen een andere functie. Ze worden daarom op een andere manier ingedeeld. Het worden ontmoetingsplekken, met open werkomgevingen. De werkplekken zijn flexibel en gericht op communicatie en samenwerken. Maar er komen ook besloten ruimtes, waar je in alle rust aan dat lastige stuk kunt werken.

Interieur

Als je kiest voor het nieuwe werken is de kantoorindeling een belangrijk punt. Een punt waar winst te behalen valt. Ergonomisch werken, kosten besparen, ruimtes multifunctioneel inrichten. Hoe kun je zo efficiënt mogelijk van een traditionele inrichting, naar een multifunctionele oplossing doorgroeien? Kimmik helpt met deze verschuiving.
Door goed mee te kijken, naar de nieuwe functies van de kantoorruimtes. Kimmik heeft ervaring met de invulling van dit soort ruimten en komt graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Typisch Kimmik

Adviezen die voorbij kunnen komen:
–   Betrek de gebruikers bij de inrichting
–   Het flexibele kantoor is kleurrijker en warmer dan het traditionele
–   Test een nieuwe opstelling, voordat je gaat inrichten
–   De thuiswerkplek is net zo belangrijk als het kantoor

Stap voor stap

Het nieuwe werken betekent voor iedere organisatie iets anders. Het vraagt om een nieuwe mindset, die draait om vertrouwen en zelfdiscipline. En dus een concept waar je stap voor stap naartoe groeit.

Verschillende overwegingen

De keuze om over te stappen naar Het Nieuwe Werken, neem je weloverwogen. Is het businessmodel geschikt voor deze werkvorm? Wordt het inderdaad efficiënter. En wat moet er allemaal veranderen? Een nieuw pand, nieuwe inrichting, hogere impact facilitaire dienst?
Gelden Kimmik’s adviezen ook voor jou? Of heb je een hele andere visie?
Laten we eens van gedachten wisselen. Vrijblijvend.

Kimmik binnenhuisarchitectuur

Eigenaar Kim Hermes: “Met Kimmik adviseer ik organisaties bij de indeling en inrichting van effectieve en prettige werkruimtes. Van de creatieve invulling van het totaalconcept tot aan persoonlijk advies per werknemer.” Kimmik is een netwerkbedrijf en betrekt snel de beste projectmanagers, aannemers, leveranciers en andere unieke mensen.