Styling overloop, schouw, herenhuis Den Haag

De opdrachtgevers wilden hun statige herenhuis in Den Haag een authentieke sfeer geven. Maar wat is hun definitie van authentiek? De afwerking moest oorspronkelijk blijven, en daar waar mogelijk gecombineerd worden met landelijke en industriële elementen. Laat de tijd van toen zien, maar wel met moderne stijlinvloeden. Kimmik tekende voor het interieurontwerp en de bouwbegeleiding.

Renovatie en inrichting

Dit project begint met de verbouwing en daarmee de her-indeling van het pand. Muurdoorbraken, nieuwe muren optrekken, volledig renovatie van electra en alle vloeren en wanden krijgen een nieuwe afwerking.

Creëer je eigen sfeer

Deze opdrachtgevers zagen de sfeer en stijl al aardig scherp, toen ze hun nieuwe plek aankochten. Tijdens het ontwerpen werden die interieurideeën steeds scherper, en gedurfder. Daardoor hebben we een paar minder traditionele vormkeuzes gemaakt. Zo is er nu een volledig antraciete slaapkamer en een gigantische tegelwand in de keuken.

Stijlvol van badkamer tot walk-in-closet

Daarna geven we dit herenhuis maatwerkmeubelen: een boekenkast, een en-suite opening tussen slaapkamer en werkkamer, badkamermeubels en een walk-in-closet. Oude details en antieke accessoires brengen we weer terug in het interieur.  Dit herenhuis heeft echt een eigen stijl gekregen. En dat is uiteindelijk authentiek.