Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen ligt een nieuwe wijk: De Zuid. Pal achter de duinen van het Zuiderstrand. Vlakbij de kades en restaurantjes rond de haven. De appartementen kijken uit over de zee.

De zee

De aanstaande bewoners van De Zuid gaven Kimmik een een duidelijke omschrijving van toekomstige woonwensen, natuurlijk een inkijkje in hun leefstijl en … de vraag om hun volledige appartement op te leveren in -hun- thema: de zee.

Kimmik ging aan de slag: met materialen die je in en rondom de zee kunt aantreffen. Met meerpalen werden entree, gastenkamer en masterbedroom voorzien van geweldige details. Het interieur voelt natuurlijk; marmoleum cacoa wordt van cacaodoppen gemaakt. En geeft je voeten ook nog een beetje het gevoel dat je al op het strand loopt.

Samen naar de creatiefste inrichting

Dit project is er eentje uit het boekje. Door de heldere communicate konden opdrachtgevers veel uit handen geven. Voor Kimmik was het duidelijk wat de creatieve vrijheid en kaders waren. En dat leidt tot creatieve oplossingen die passen bij de smaak van bewoners.

Kenmerken

Casco appartement
150m2
Indelingsontwerp
Inrichting en styling