Project Description

Winnaar architectuurprijs

Deze woning is de winnaar van een architectuurprijs, een woning met zeer bijzondere ruimteverdeling en geweldige lichtval. Wat dacht je van een twee verdiepingen hoge glazen voorgevel? Het nieuwe interieurontwerp moest dus wel van goede huize komen. :)

We hebben de indeling aangepast en vervolgens alle belangrijke oppervlakten gerenoveerd. Nieuwe gietvloeren, een nieuwe stalen deur erg mooi aansluit bij de hoge glazen voorgevel. De vide, die bestond uit ouderwetse, donkere vlonderplanken, is nu strak en fris wit.

Interieurontwerp waarin de keuken centraal staat

De keuken haalden we uit een klein hokje en is nu het centrum van het interieur. De keuken sluit nu mooi aan bij de huiskamer, maar is opzichzelf ook een geweldige plek om in te zijn. Met het 80 centimeter diepe aanrechtblad is er een zee van ruimte om lekker te koken. Door de afzuiging in het blad, blijft ook de ruimte boven de keuken erg ruimtelijk.

Ontwerp van een maatwerk vakkenkast

Naast waanzinnig veel opbergruimte brengt de vakkenkast veel sfeer. Alle dierbare objecten hebben hier hun plekje gevonden. Het doorkijkje naar het kantoor is een speelse oplossing om ruimtes nog meer met elkaar te verbinden.