Een enorme database met producten en foto’s. Allemaal op interieurgebied. Heerlijk rondstruinen, liever.com is één van mijn favoriete sites.

Kijk vooral eens in de rubriek Interieur. Deze bevat ongeveer 1.800 sfeerbeelden voor alle ruimtes in huis, maar ook tuin en terras komen aan bod. Voor specifieke dingen kun je ook heel handig zoeken. Voor een bepaalde ruimte, stijl of kleur. Kijk eens bij badkamermeubelen bijvoorbeeld, daar zitten een paar originele meubelen tussen.

Leveranciers

Via de rechterkolom kun je naar de site van het merk, zie je in welke winkels het meubilair te koop is en of het wellicht tweedehands te krijgen is.

Design hotels

Als tweede kun je zoeken naar design hotels over de hele wereld. Ook hier heeft de zoekmachine verschillende selectiemogelijkheden. Op land, op sfeer of zelfs op type vakantie. Het is heerlijk om weg te dromen bij de verschillende hotels. Deze bijvoorbeeld.

Wie wil daar nou niet een tijdje tot rust komen. Wie weet de volgende vakantie?

Blog

Als laatste hebben ze een blog op de site waar wat achtergrondinformatie op staat over materialen, beurzen en trends. Kortom een vrij uitgebreide site waarin je jezelf heerlijk kunt verliezen. Veel plezier!