Kim Hermes

Kimmik interieurontwerp is het bedrijf van binnenhuisarchitect Kim Hermes (1979). Kim ontwerpt voor particulieren, bedrijven en horeca. Ruimtes waarin je prettig kan wonen, werken en ontmoeten. Kimmik staat voor functioneel, tijdloos en stijlvol.

Interieurontewerper Kim Hermes

Binnenhuisarchitect in Den Haag

Ik ben in 2007 als zelfstandig ontwerper begonnen in mijn woonplaats Den Haag. Bij verhuizingen, verbouwingen & renovatie zorg ik voor interieuradvies, interieurontwerp, stylingadvies en begeleiding. Mijn opdrachten voor woonhuizen zijn veelal in de regio Den Haag, de vragen voor kantoren en andere gebouwen komen ook vaak uit Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Ik hou van een strakke aanpak en slimme oplossingen. Benieuwd naar tot wat dat leidt? Neem een kijkje op mijn portfolio!

Stijlvolle interieurs

Je kunt in mijn werk veel interessante stijlen ontdekken: modern, minimalistisch, industrieel, scandinavisch, retro, shabby chic of beach… Het mooiste vind ik eigenlijk dat mijn klant zijn eigen stijl definieert en dat we samen tot de scherpste uitvoering komen.

Ik hou altijd van interieurs waar je het samenspel voelt zodra je binnenloopt: kleuren, vlakken, materialen en vormen die -echt- bij elkaar passen.
Als je die balans weet te bereiken, dan is er ook ruimte voor een knipoog. Er zijn dus kantoren in Nederland waar ik een tuinkas, caravan of Engelse telefooncel heb neergezet.

Moodboard of stijlgids

De werkwijze van Kimmik

Hoe een Kimmik project er uit ziet? We gaan van een strakke start naar een creatief ontwerpproces. En uiteindelijk naar de oplevering van het interieur dat bij jou of jullie past. We werken intensief samen en sturen op kwaliteit, maar ook op tijd en budget.

Lees meer over de werkwijze van Kimmik
Bouwbegeleiding bij verbouwing

Ontwikkel je eigen interieurstijl

Een binnenhuisarchitect, interieurstylist of interieurontwerper is er om een functionele oplossingen te bedenken. En om een stijl neer te zetten. Met Kimmik kies je er voor om jouw eigen stijl te realiseren in het interieur van je huis of kantoor. Kim helpt je die stijl versterken of ontdekken.

In ieder binnenhuisproject kun je creatief zijn

Een interieur moet je slim ontwerpen en vervolgens strak realiseren. De kracht van een Kimmik-advies zit in die combinatie.
Ik werk projectmatig en denk niet alleen creatief mee over je interieur, maar ook over je aanpak en budget.

“Kim is een creatieve oplosser, maar ook een echte projectmanager.”

Meer dan 150 projecten: woningen, winkels, kantoren, studio’s, theaters of restaurants

Kimmik werkt al meer dan 14 jaar voor particulieren, bedrijven, stichtingen, verenigingen en ondernemers. Vanuit die ervaring weet Kim snel tot een resultaatgerichte aanpak te komen. Kim gelooft in de kracht van een sterk netwerk en teamwork.

“Ik werk graag met partners die bij jou passen of waar jij al een goede ervaring mee hebt.”

Ieder interieurproject kan rekenen op de beste combinatie van architecten, projectmanagers, aannemers, schilderbedrijven en meubelontwerpers.

Wat kost een binnenhuisarchitect?

Kim: die vraag wordt mij vaak vrij direct gesteld en is snel te beantwoorden.

Zodra ik een globaal beeld heb van wat er in een interieur moet gebeuren, geef ik mijn klanten al een kostenindicatie voor ontwerpwerk of projectbegeleiding, dat helpt om een project het beste vorm te geven.

Zitten we in een offerte-traject, adviseur ik ook hoe je de kosten van verbouwen en inrichten het beste kunt inschatten.

De ervaring leert dat werken vanuit een helder budget de mooiste resultaten oplevert.
En het is voor mij een sport om – iets meer- te creëren, meer uit een ruimte en meer uit een budget.