Kimmik interieurontwerp is het bedrijf van Kim Hermes (1979). Kim ontwerpt voor particulieren, bedrijven en horeca. Ruimtes waarin je prettig kan wonen, werken en ontmoeten. Kimmik staat voor functioneel, tijdloos en de mix van moderne en natuurlijke materialen.

“Ik hou van interieurs waar je de balans voelt zodra je binnenloopt. Kleuren, vlakken en vormen die -echt- bij elkaar passen. Net niet, bestaat voor mij niet. En als je een mooie balans weet te bereiken, dan is het tijd voor een knipoog: er zijn dus kantoren in Nederland waar nu een tuinkas, caravan en Engelse telefooncel staat.”

De werkwijze van Kimmik

Ga van een strakke start naar een creatief ontwerpproces. En uiteindelijk naar de oplevering van het interieur dat bij jou of jullie past. We werken intensief samen en sturen op kwaliteit, maar ook op tijd en budget.

Lees meer over de werkwijze van Kimmik

Ontwikkel je een eigen stijl

Een binnenhuisarchitect of interieurontwerper is er om een functionele oplossingen te bedenken. En om een stijl neer te zetten. Met Kimmik kies je er voor om jouw eigen stijl te realiseren in het interieur van je huis of kantoor. Kim helpt je die stijl versterken of ontdekken.

In ieder project kun en moet je creatief zijn

Een interieur moet je slim ontwerpen en vervolgens strak realiseren. De kracht van Kimmik zit in die combinatie. “Kim is een creatieve oplosser, maar ook een echte projectmanager.” Kimmik werkt projectmatig en denkt niet alleen creatief mee over je interieur, maar ook over je aanpak en budget.

Meer dan 150 projecten: woningen, winkels, kantoren, studio’s, theaters of restaurants

Kimmik interieurontwerp werkt sinds 2007 voor particulieren, bedrijven, stichtingen en horeca-ondernemers. Vanuit die ervaring weet Kim snel tot een resultaatgerichte aanpak te komen. Kim gelooft in de kracht van een sterk netwerk en werkt dus graag met partners die bij jou passen of waar jij al een goede ervaring mee hebt. Ieder project kan rekenen op de beste combinatie van architecten, projectmanagers, aannemers, schilderbedrijven en meubelontwerpers.

Wat kost een binnenhuisarchitect?

Kim: die vraag wordt mij vaak vrij direct gesteld en is snel te beantwoorden.

Zodra ik een globaal beeld heb van wat er in een interieur moet gebeuren, geef ik mijn klanten al een kostenindicatie voor ontwerpwerk of projectbegeleiding, dat helpt om een project het beste vorm te geven.

Zitten we in een offerte-traject, adviseur ik ook hoe je de kosten van verbouwen en inrichten het beste kunt inschatten.

De ervaring leert dat werken vanuit een helder budget de mooiste resultaten oplevert.
En het is voor mij een sport om – iets meer- te creëren, meer uit een ruimte en meer uit een budget.