Drukwerk, flyers, advertenties, kleding, vlaggen, gadgets, visitekaartjes, websites, menukaarten, te koop borden, briefpapier, enveloppen, ontwerp huisstijl, posters, relatiegeschenken, stickers advertenties, raambelettering… Dat is De Reclamewinkel!

Succesvolle formule

De Reclamewinkel draait op volle toeren. Door het grote succes is de oprichter, Roland Meijer, stappen aan het zetten om er een succesvolle franchise van te maken. Daarbij hoort een professionalisatieslag van het interieur van de winkel.

Franchiseformule met een herkenbare stijl

Omdat het een franchise wordt, moet er een herkenbare lijn in het interieur komen.
De stijl wordt in de verschillende winkels doorgevoerd, maar elke vestigingen krijgt ruimte om hun eigen stempel te drukken. Dit past perfect in de persoonlijke benadering die het bedrijf van Roland zo sterk maakt.

Balie en inrichting

We zijn begonnen met een globaal totaalconcept en inmiddels is daarbij een balie ontworpen. De volgende stap is de winkel aan de Laan van NOI een nieuw gezicht te geven. Dat is het startpunt om een stijlgids voor de andere vestigingen te ontwikkelen.

In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht?

Met de stijlgids in de hand zal Kimmik iedere nieuwe vestiging ook nog van persoonlijk en gedetailleerd advies voorzien. We hopen natuurlijk dat iedere stad binnenkort zijn eigen Reclamewinkel heeft!