Interieuravies en styling woonkamer Den HaagVoor een herenhuis in het regentessekwartier in Den Haag heeft Kimmik een interieuradvies uitgebracht.

De inrichting bestond uit bijzondere en mooie meubels. Het meeste moest dan ook in het nieuwe interieur terugkomen. Er was echter te veel en alles was in dezelfde kleurtint. Dit moest anders.

Advies

Kimmik stelde voor om alleen de mooiste stukken te behouden, bijna alle kasten en muziekinstrumenten van plaats te wisselen. Bovendien een frisse groene kleur op de wand en het opnieuw bekleden van de eetkamerstoelen en het rookstoeltje. Dat in combinatie met een kleine bouwkundige ingreep voor de scheidingswand richting de keuken, het aanpakken van de suite separatie en het terugbrengen van de luiken in de erker geeft een mooi eindresultaat.

Het is een sfeervol en licht huis van deze tijd geworden. Waar de oude stukken niet meer verdwijnen in de massa, maar tot hun recht komen en mooi samengaan met het nieuwe moderne meubilair.

Doorkijkje naar woonkamerEetkamertafel stoelen opnieuw gestoffeerdstyling boekenplankLuiken teruggebrachtKastonwerpKastonwerp