De Architect

Sinds het allereerste nummer ontvang ik ‘de Architect interieur’, het zusje van het blad ‘de Architect’. Voor vakmensen een zeer inspirerend blad vol met bijzondere projecten, nieuwe materialen en goede adressen. En hoewel de projecten die in de Architect interieur staan alleen toegankelijk zijn voor abonnees, zijn die van het blad de Architect gewoon te bekijken op de site. Die staat bomvol met interieur- en exterieurprojecten voor allerlei soorten branches en woonhuizen, je kunt selecteren welke discipline je wilt zien. Denk je dat je alles gezien hebt? Hier ben je nog wel even zoet.  De projecten op dearchitect.nl

Een kijkje bij Olivier Rouvillois

De Parijse ontwerper Olivier Rouvillois woont op een riante 300 vierkante meter en die heeft hij natuurlijk helemaal zelf ingericht. Kijk dat is nog eens industrieel!.
Niet onder de indruk van Olivier? Op kikette-interiors staan nog veel meer interieurs van over de hele wereld.

Bijzonder in Beijing

Niet mijn eerste keus, maar wel bijzonder. Een knap ontwerp met gebogen muren, schuifwanden en  semi-transparent deuren.
Is Beijing Chateau misschien voor jou een aardig optrekje ? :)  Bekijk ook de andere interieurs op het onderdeel “Spaces en Places” van het interieurblog Fokal.