Nieuwbouwhuis inrichten

In 2008 kochten wij een nieuwbouw huis in Voorburg. Het nadenken over de inrichting kon beginnen.
Maar bij nieuwbouw heb je niet meer dan een plattegrond om je inspiratie uit te halen. De grote vraag was dan ook, hoe we ervoor gingen zorgen dat de inrichting ook onze smaak zou worden.

Schot in de roos

Via via kwamen we terecht bij Kimmik en dat was een schot in de roos! Eerst een avondje praten met Kim, hierbij gaven we aan wat we ongeveer wilden en wat er van onze meubels mee ging naar het nieuwe huis. Daarna mochten wij weer terug naar de kleuterschool; allemaal plaatjes uitknippen van kleuren, stijlen en sferen die ons aanspraken.

Kleuren, raambekleding en handige adressen

Met deze plaatjes ging Kim aan de slag. Ze maakte 7 verschillende inrichtingsvarianten en kwam met tips over stoffen, lampen en kleuren.
Na lang wachten, kregen we in juni 2009 de sleutel. Ook toen was de hulp van Kim fijn. Samen met haar kozen we de kleur voor de muur en bedachten we een originele manier van raambekleding (de vitrage voor de overgordijnen). Het adres van de stoffeerder was ook perfect! Inmiddels zitten we een half jaar in ons nieuwe huis. We zijn helemaal tevreden hoe het geworden is. Kim heeft ons geholpen om de ideeën die wij hadden, te concretiseren en haar aanvullingen waren perfect.

Kim, bedankt!
Rik en Manou